Tor

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
#1
I am having difficulty getting the Tor connection to work.

I have ensured the Tor service is active and started and that the exit node country has been set. However, whenever I activate a profile using the Tor network via "Connection type" I loose connectivity.


I have also tried to send DNS queries over Tor using a "Direct connection" but that also fails with a DNS resolution error which leads me to believe the Tor network is not active or has stalled.

Thank you for any assistance.
Reply
#1
I am having difficulty getting the Tor connection to work.

I have ensured the Tor service is active and started and that the exit node country has been set. However, whenever I activate a profile using the Tor network via "Connection type" I loose connectivity.


I have also tried to send DNS queries over Tor using a "Direct connection" but that also fails with a DNS resolution error which leads me to believe the Tor network is not active or has stalled.

Thank you for any assistance.
Reply
#2
Maybe the defined countries don't have tor exit nodes, it can happen.
In System setting -> Misc, did you try to leave "Define Tor exit nodes countries" empty. Empty value means random exit node country.
Reply
#2
Maybe the defined countries don't have tor exit nodes, it can happen.
In System setting -> Misc, did you try to leave "Define Tor exit nodes countries" empty. Empty value means random exit node country.
Reply
#3
Updating to the most recent release (20.10.2) fixed my TOR connection issues. I believe it may have been related to fixed issue #11: https://github.com/keexybox/keexyapp/issues/11

Thanks
Reply
#3
Updating to the most recent release (20.10.2) fixed my TOR connection issues. I believe it may have been related to fixed issue #11: https://github.com/keexybox/keexyapp/issues/11

Thanks
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)